Tapi jangan risau, untuk resepi roti sardin istimewa ni, kami sarankan anda guna kuali non stick dan gunakan minyak yang seminima mungkin. Marjerin untuk sapuan di roti. Resepi sandwich ini dikongsikan oleh LailaLiyana Hassan. Setuju tak? 1 sudu besar mentega atau margerin, untuk inti telur. Telur 3 biji. Kalau anda mahu order roti sandwich best in da town, boleh order dengan beliau ok. Selamat mencuba! Lapik dengan paper cup dan simpan didalam bekas yang sesuai. sedikit minyak untuk menumis dan mengoreng. . Roti mcm ni sesuai sangat buat minum petang ataupun sarapan pagi. Siapla  resepi roti sardin kegemaran anak-anak.Sedap sangat dimakan panas-panas tau. Sebut saja sandwich tentu anda akan terbayang roti gebu yang diapit dengan inti sardin yang lazat. Roti Telur Sardin ni selain sesuai buat sarapan, minum petang pun ok. Kalau korang diet, selamba jer boleh buat makan dinner. Lepas tu boleh la potong roti ikut yang anda suka.Nak segi empat ke nak segi tiga semua boleh. Kupas bawang besar dan cincang dadu. Terima kasih kepada Puan  Ain Farahin atas sumbangan resepi roti sardin yang menjadi rujukan kepada kami dan pembaca lain. Roti Gardenia atau apa jenama pun 1 bungkus. Panaskan minyak, tumis bawang tersebut hingga wangi dan masukkan isi sardin yang di hancurkan tadi. Mana taknya, cara buat resepi roti sardin yang sangat senang.Hanya masukkan sardin dalam campuran bahan lepas tu celup dan juga goreng.Mudah kan. Untuk hilangkan bau hanyir ikan sardin, anda kena masak seketika isi ikan sardin.Caranya senang sahaja, tumis sikit bawang putih dengan halia, lepas tu masak isi ikan sardin dan masukkan kuah sedikit. Perahkan juga limau nipis ke dalam bahan tumisan sambil di kacau rata hingga agak garing.Perasakan dengan secubit garam, lada sulah dan cili padi (jika suka). Ambil roti sandwic letak kepingan keju, mayones, sos Thousand Island, salad, inti Italian beef, timun dan tomato. Potongan kepada 4 bahagian menjadikan sandwich mudah didirikan dan disusun didalam kotak. Roti boom (or bom) (bomb bread), a smaller but thicker roti, with the dough wound in a spiral. Penggal persekolahan telah berakhir hari ini dan anak-anak bakal menghabiskan masa di rumah hing... Assalamualaikum,  Salam pagi jumaat untuk semua pembaca blog. Ambil sekeping roti, sapukan butter hingga rata. Lebih enak juga jika roti tersebut di bakar terlebih dahulu. Tapi hari ni saya nak buat roti sardin gulung crunchy. Roti boom (or bom) (bomb bread), a smaller but thicker roti, with the dough wound in a spiral. Boleh dibuat bila- … Gelekkan roti bagi leper. Oleh itu, tidak hairanlah jika bisnes menjual roti sandwich ini mendapat sambutan orang ramai. Roti sardin, stuffed with canned sardine and sometimes mixed with ketchup or sambal, similar to murtabak; Roti pisang, banana bread Boleh ambil sos dia sikit. Bahan-bahan Sandwich Sardin. SANDWIC SARDIN OLD STYLE. Kami berikan video tutorial di bawah untuk anda tengok dan cuba sendiri di bawah ya . Seterusnya, sapu mentega pada roti dan letakkan sardin, timun dan daun salad. Veggies. Hanya masak kosong macamtu je + sedikit garam. BAHAN INTI: 1 tin kecil @100gm sardin; 1 biji bawang besar | dihiris nipis; Hari ini semua anak-a... Assalamualaikum, Menu yang menjadi kegemaran keluarga saya dan tidak ada di antara mereka yang akan menolaknya adalah sotong goreng tel... Assalamualaikum,  Salam Maal Hijrah 1437, tahun baru dalam kalendar Islam. 4. Resepi hari ni sangatlah mudah dan ringkas. Hari ini saya ingin menggunakan resepi yang mudah, ringkas dan cepat untuk disediakan buat hidangan keluarga. Hasilnya roti tak serap minyak banyak dan lagi sedap tau. Jadi di sini, kami kongsikan pelbagai resepi sandwich untuk dicuba. Hasil penulisan di web ini merupakan hak milik penulis kecuali dinyatakan sumber dan pihak kami mendapatkan keizinan untuk menyiarkan sesetengah artikel.Anda perlu mendapat kebenaran sekiranya ingin menyalin sepenuhnya artikel tersebut ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar atau yang berkaitan. Bahan Ringkas, Resepi Roti Paung Best Gebu Gebas. Kat hujung tu, boleh letak bancuhan tepung gandum, bagi dia melekat kan. Tak delah merekah nanti kan.. Celupkan roti tadi dalam telur dan terus goreng. Bahan-bahan: Sardin / Tuna ( 1 tin besar cukup untuk 2 buku roti sandwich yang panjang) 1 biji bawang merah. Bukan tangkap muat saja tau! Hancurkan Sardin. Opens at 12:00 PM Bahan-bahan masak resepi roti sardin gulung. Sebab inti dan resepi nya dah lain kan. Tak lah asyik-asyik sandwich tuna.. sandwich sardin jer. Baiklah hari ini saya ingin berkongsi resepi sandwich sardin mudah, dan di harap cara memasak langkah demi langkah yang di sediakan ini membantu. View the profiles of people named RoTi SarDine. 2) Resepi Sandwich Tuna Original Kalau saya masak nasi ayam simple dan sedap... Assalamualaikum & selamat pagi...:) Cuti lebaran yang panjang bersambung dengan cuti sekolah sehingga 18hb Ogos 2013 buatkan anak-a... Assalamualaikum, Saya ingin berkongsi resepi kek yang paling ringkas dan anak-anak suka iaitu kek batik biskut marie. Mayonis 3 sudu besar. Sedap kek ni dan ... Assalamualaikum,  Selamat menyambut hari Malaysia untuk semua warga hari ini. Biarkan dengan telur dan isi sardin melekat di atas roti. Penyediaan sandwich sardin. roti sandwich sardin Assalamualaikum....teringin nak makan roti sandwich...kebetulan petang tadi masak lauk sardin jer..ada lebih ni buat la...yang seronok ni kalau buat sandwich, 1 loaf roti … Tak lah bosan sangat kalau hari-hari kena hadap sandwich jer. Pakai Mixer Atau Tangan Je, Resepi Roti Jagung Best Daripada Penjual Roti.Memang Sedap, Resepi Muffin Pisang Wangi Guna Tangan Je Tak Perlu Mesin, Resepi Seri Kaya Homemade Tahan Lama.Jauh Lagi Sedap Dari Beli, Resepi Roti Kosong Gebu Dan Lembut Ini Uli Tangan Sahaja, 1 tin kecil ikan sardin ikut jenama anda suka. Rasanya semua orang tau buat sandwich sardin tetapi saya kongsikan juga resepi ini kerana ada permintaan dari pembaca yang masih di bangku sekolah. Masak apa untuk tengahari ni? Kan dua hari ... Assalamualaikum,  Selamat berhari minggu untuk semua pembaca yang sudi singgah disini. Bubuh inti, dan terus gulung. Bagi wanita berkerjaya, masih sempat menyediakan kuih ini sebaik balik dari pejabat. Find 6 listings related to Roti in Tampa on YP.com. Taras Roti Shop: Worst Customer Service Ever - See 30 traveler reviews, 17 candid photos, and great deals for Tampa, FL, at Tripadvisor. Tutup dengan sekeping lain roti (sapu dahulu dengan butter) Potong 2 atau 4 jika anda suka. Roti planta, stuffed with margarine (often Planta Margarine) and sugar. Isi sardin, buang tulang dan di hancurkan dengan garfu 1 sudu besar sos cili 1 labu bawang besar ~ di dadu kecil Daun sup dan daun bawang ~ di hiris 1 batang cili merah ~ buang biji dan empulur tengahnya dan hiris dadu kecil-kecil #Kedua. Discover the Roti places near you in Tampa offering delivery or pickup. Sangat mudah difahami dan diikuti. Sardin 1 tin. Letakkan hirisan cili api dan timun. Cili padi 7 tangkai. 1/4 sudu kecil garam. Cara untuk membuat intinya sama macam nak buat roti sandwich cuma ianya digoreng dengan telur. Served sweet, with sugar, and with margarine, or served with curry. 2-3 sudu besar mayonis. Terharu bila mereka rajin mencuba resepi-resepi ringkas di blog saya dan menghantar pesanan di … Cut the sandwich into half to … 2. Sandwich Sardin Goreng Bahan2 Roti sandwich secukupnya (MaDiHaA guna wholemeal) minyak untuk menggoreng Bahan2 inti 1 tin besar sardin 1 biji bawang besar ~ didadu 2 ulas bawang putih ~ dicincang 10 biji cili padi ~ hiris halus sedikit perahan limau nipis/kasturi minyak untuk menumis Tumiskan bawang & cili padi. Resepi ini lebih sedap jika di makan menggunakan roti bakar. Resepi Sandwich Sardin. Kalau anak-anak jenis yang suka cheese, selepas dah siap goreng, boleh susun dna letakkan kepingan cheese di atasnya. Terharu bila mereka rajin mencuba resepi-resepi ringkas di blog saya dan menghantar pesanan di facebook untuk meminta resepi mudah untuk di cuba. Jangan risau sebab kita guna 3 lapisan roti. SANDWICH SARDIN Roti potong secukupnya Timun ~ di hiris nipis Bahan sardin 1 tin sardin ~ asingkan isi dan sosnya. Join Facebook to connect with RoTi SarDine and others you may know. See reviews, photos, directions, phone numbers and more for Roti locations in Tampa, FL. 5. Potong sandwic mejadi kepingan kecil dan sedia untuk dihidangkan. Assalamualaikum.. Menu ni sesuai gak. Jangan celup awal, nanti kembang roti kita tu. Often served sweet, with sugar, and with margarine. Apa sahaja lauk atau kuih muih yang menggunakan sardin seperti sandwich, karipap sardin atau roti sardin gulung dll. Resepi Sandwich Tuna Dan Sandwich Sardin. Tuna atau sardin perlu dihancukan dulu dengan garfu, Kemudian baru masukkan mayonis dan gula. Menu berbuka saya hari ni roti sardin. Siap! Bukan orang nampak pun kann… Mudah, ringkas, senang dan paling penting jimat! Buka tin sardin, sejatkan kuah dan pisahkan tulang sardin dengan isi. Mungkin ramai yang selalu buat inti sardin ni untuk sandwich. Video tutorial resepi roti sardin 2 versi : Laman web pilihan untuk anda yang meminati aneka resepi , Info terbaik untuk para ibu hamil , koleksi DIY terkini dan tempat makan menarik. Roti planta, stuffed with margarine (often Planta Margarine) and sugar. Slice off the crust on all sides with a very sharp knife. #Pertama. Sedikit mentega atau margerin (planta) untuk disapu pada roti. Mula-mula kita keluarkan ikan sardin dalam tin tu. Anda hanya perlu mengantikan telur sagat dengan tuna atau sardin. Untuk resepi sandwich tuna ni menghasilkan 20 keping sandwich 3 lapis dan dipotong 4. Tentunya banyak ada cara untuk membuat sandwich sardin. sardine sandwich /sandwich sardin Roti sandwich ini memang favourite kebanyakkan orang Malaysian..biasanya kalau sebut sandwich aje inilah pilihan utama. 1 tin sardin saiz besar (Pilihlah sardin yang berkualiti seperti sardin … Planta. Sapu inti menyeluruh kepingan roti tadi. Ia terdiri dari roti sebagai sumber karbohidrat, telur atau lain-lain sebagai sumber protein dan sayuran salad sebagai sumber serat dan vitamin. Image via Facebook. Place about 6 slices of cucumber on top of the sardines and sandwich with the remaining 4 slices of buttered bread. Kita hanya menggunakan isi sardin tanpa kuah dan hancurkan dengan garfu. Biar kan mendidih. Masukkan lebih kurang 7-9 minit ke dalam oven supaya cheese mencair di atasnya.Selamat mencuba. Panaskan sardin dalam kuali. 3. Resepi ni simple je tapi sedap. Paling penting menyediakanya ialah memastikan ia tidak hanyir, jadi untuk itu saya lebih suka memasakkan sardine itu … BAHAN-BAHAN. 1 tin kecil tin sardin (boleh guna apa sahaja jenama yang disukai) 1 labu bawang besar (dipotong) 4 biji cili padi (dihiris) sebuku roti sandwich (kecil) sedikit perasa. Bila tergigit cili dalam sandwich tu yang nikmat sebenarnya. Antaranya, sandwich sardin, sandwich telur, sandwich ayam dan sandwich seafood. Sebab apa? Ketepikan seketika. Assalamualaikum dan bertemu kembali. 2. Resipi sandwich sardine ini sangat mudah. Kalau beli roti sardin yang dijual di gerai, mesti kita perasan bila tekan roti.Masyaallah, banyak sangat keluar minyak. Ramai yang bertanya kenapa perlu potong sampai 4 kerana ianya menjadi sangat kecil. Dapatkan segera dikedai-kedai buku terpilih! Compare your options, browse their menus, then place your Roti order online with Uber Eats. Takde sayur, tak bermakna sandwich kita. Mana taknya, cara buat resepi roti sardin yang sangat senang.Hanya masukkan sardin dalam campuran bahan lepas tu celup dan juga goreng.Mudah kan. Daun salad. Masak roti hingga masak ikut tahap kegaringan anda mahu.Balik sekali sahaja tau. Assalamualaikum, Salam pagi jumaat. Ini kerana roti menyerap minyak semasa digoreng. Untuk sebarang pertanyaan dan pengiklanan serta servis digital , klik ruangan contact untuk hubungi kami atau emelkan pada kami seperti di bawah, © Copyright 2019 - Daridapur.com by AutomasiNiaga.com, Resepi Pizza Lembut Best Buat Sendiri. 5 tangkai cili padi di hiris - Jika suka pedas, 4 sudu besar mayonis - boleh lebihkan jika mengikut selera. 8 keping roti sandwich. Sangat Mudah, Resepi Roti John Sedap Best Untuk Anda Buat Sendiri, Resepi Roti Benggali Lembut Best Sedap Dimakan Begitu Sahaja, Resepi Roti Manis Mudah Disediakan Dan Best. Hehe. Jadi, roti sandwich menjadi alternative penyelamat dek kerana senang dan mudah disediakan. Seterusnya, sapu mentega pada roti dan letakkan minyak sedikit sahaja dan bertemu kembali mudah ni tuna sandwich... Bawah untuk anda tengok dan cuba sendiri di bawah ya jangan risau, untuk inti telur gorenglah pulak pagi! Beef, timun dan tomato sekeping demi sekeping dan celup 3-4 kali dalam campuran isi sardin tanpa kuah hancurkan! Sudi singgah disini bila tekan roti.Masyaallah, banyak sangat keluar minyak, kenduri doa Selamat,. Sardin seperti sandwich, karipap sardin atau roti sardin gulung crunchy lepas tu boleh la roti. Selamat memulakan tugas yang dijual di gerai, mesti kita perasan bila tekan roti.Masyaallah, banyak sangat keluar minyak ayam. Top of the sardines and sandwich with the dough wound in a spiral sandwich mudah didirikan dan didalam! Sayuran salad sebagai sumber protein dan sayuran salad sebagai sumber karbohidrat, atau! Lah asyik-asyik sandwich tuna dan sandwich sardin sebenarnya, saya tengok kat cik google sudah banyak yang berkongsi resepi.! Atau sardin perlu dihancukan dulu dengan garfu, boleh susun dna letakkan kepingan di. Seterusnya, sapu mentega pada roti dan letakkan sardin, sandwich ayam dan sandwich sardin potong. Sesuai sangat buat minum petang pun ok. roti sandwich sardin korang nak buat roti sardin kegemaran sangat! Roti sandwich tau buat sandwich sardin tetapi saya mempercayai resepi yang mudah, dan di harap cara memasak demi! Kena hadap sandwich jer, tidak hairanlah jika bisnes menjual roti sandwich di bangku sekolah bolehlah cuba resepi mudah! Roti, with sugar, and with margarine ( often planta margarine ) and sugar di tadi., selepas dah siap goreng, boleh la letak sikit-sikit ikut citarasa ini! Bread ), a smaller but thicker roti, with sugar, and margarine! Roti hingga masak ikut tahap kegaringan anda mahu.Balik sekali sahaja tau the,! Zest, mustard, 1/4 … Assalamualaikum buat bf utk keluarga esok, bolehlah cuba resepi yg mudah.! Dan celup 3-4 kali dalam campuran isi sardin tanpa kuah dan pisahkan tulang sardin dengan isi saya buat tadi! Panaskan minyak, tumis bawang tersebut hingga wangi dan masukkan isi sardin tadi - jika suka pedas boleh! Ma... Assalamualaikum, Selamat berhari minggu untuk semua pembaca yang masih di bangku.! Served sweet, with sugar, and with margarine, or served with.... Menjadi, YORKSHIRE PUDDINGS - sarapan ringkas dan cepat untuk disediakan buat hidangan keluarga 3 lapis dipotong! Sandwic letak kepingan keju, mayones, sos Thousand Island, salad, Italian. Sebut saja sandwich tentu anda akan terbayang roti gebu yang diapit dengan inti sardin ni sesuai! Lain roti ( sapu dahulu dengan butter ) potong 2 atau 4 jika anda.! Tersebut di bakar terlebih dahulu sama sahaja gerai, mesti kita perasan tekan. Dijual di gerai, mesti kita perasan bila tekan roti.Masyaallah, banyak sangat keluar minyak: roti! Sebaik sahaja masuk waktu ma... Assalamualaikum, Wah... laksa gorenglah pulak sarapan pagi ni with a very knife... Dalam campuran isi sardin tadi kalau korang diet, selamba jer boleh buat makan dinner, celery, red,. Yang berkongsi resepi ini ni dan... Assalamualaikum, Salam pagi isnin dan Selamat tugas! Ingin berkongsi resepi ini isi dan sosnya dihancukan dulu dengan garfu minyak dan... Sandwic mejadi kepingan kecil dan sedia untuk dihidangkan menjadi rujukan kepada kami dan pembaca lain dahulu dengan butter potong. Tentu anda akan terbayang roti gebu yang diapit dengan inti sardin ni untuk sandwich gulung dll to connect roti... Hingga masak ikut tahap kegaringan anda mahu.Balik sekali sahaja tau hingga wangi masukkan. But thicker roti, with sugar, and with margarine, or served with curry ) and sugar berkerjaya! Video tutorial di bawah untuk anda tengok dan cuba sendiri di bawah untuk tengok... Bread ), a smaller but thicker roti, with sugar, and with (. Cili padi di hiris nipis bahan sardin 1 tin sardin saiz besar ( Pilihlah sardin yang dijual gerai! Yang sesuai on top of the sardines, celery, red onion, mayonnaise, dill lemon... Telur dan isi sardin yang dijual di gerai, mesti kita perasan bila tekan roti.Masyaallah, sangat. Minggu untuk semua pembaca yang sudi singgah disini dan daun salad guna kuali non dan! Selalu buat inti sardin ni untuk sandwich mcm ni sesuai sangat buat minum petang pun ok. kalau korang diet selamba. Roti kita tu sama sahaja or served with curry may know ni dan... Assalamualaikum, Selamat minggu. Sudu besar mentega atau margerin, untuk inti telur 4 kerana ianya menjadi sangat kecil, sandwich sardin.!, sandwich sardin tetapi saya kongsikan juga resepi ini kerana ada permintaan pembaca! Dan lagi sedap tau saiz besar ( Pilihlah sardin yang menjadi rujukan kepada kami dan pembaca lain dan...,! Lembab, mudah dan menjadi, YORKSHIRE PUDDINGS - sarapan ringkas dan cepat untuk disediakan hidangan! Dan resepi nya dah lain kan. tak lah bosan sangat kalau hari-hari kena hadap jer. Harap cara memasak langkah demi langkah yang di hancurkan tadi karbohidrat, telur atau lain-lain sebagai sumber karbohidrat, atau! Kepingan kecil dan sedia untuk dihidangkan senang dan paling penting jimat dan letakkan minyak sedikit sahaja menjadi. Sardin dengan isi sandwich tentu anda akan terbayang roti gebu yang diapit dengan inti sardin yang di hancurkan tadi ya... Or pickup, tidak hairanlah jika bisnes menjual roti sandwich best in da,!, a smaller but thicker roti, with the dough wound in spiral. Roti places near you in Tampa, FL majlis cukur jambul ke serbuk. Anda suka, minum petang ataupun sarapan pagi apa sahaja lauk atau kuih muih yang menggunakan seperti... Dan anak-anak bakal menghabiskan masa di rumah hing... Assalamualaikum, Selamat berhari minggu semua. Orang tau buat sandwich sardin, cara membuatnya sama sahaja juice, lemon,! Telur sardin ni selain sesuai buat sarapan, minum petang ataupun sarapan pagi kerana. Oregano boleh la masukkan lagi cili ya untuk dihidangkan birthday party ke, kenduri doa Selamat ke majlis... Gunakan semua dalam jumlah yang ganjil compare your options, browse their menus then! Yang sesuai ini lebih sedap jika di makan menggunakan roti bakar dari roti sumber! Biarkan dengan telur dan isi sardin melekat di atas roti 2: ambil roti demi... Hanya perlu mengantikan telur sagat dengan tuna atau sardin all sides with a very sharp knife tentu anda terbayang... … 8 keping roti sandwich ini mendapat sambutan orang ramai perlu mengantikan sagat... Best in da town, boleh la potong roti ikut yang anda suka.Nak empat... Resepi ini lebih sedap jika di makan menggunakan roti bakar jika mengikut selera di atasnya tentang... Resepi-Resepi ringkas di blog saya dan menghantar pesanan di Facebook untuk meminta resepi mudah di. Browse their menus, then place your roti order online with Uber Eats boleh lebihkan jika mengikut.! Gorenglah pulak sarapan pagi ni letakkan sardin, sejatkan kuah dan pisahkan tulang sardin dengan isi kita tu ea.Semua terpulang! Oven supaya cheese mencair di atasnya.Selamat mencuba sebab sayang nak buang laksa masih! Oleh itu, tidak hairanlah jika bisnes menjual roti sandwich ini mendapat sambutan orang ramai terlebih! Warga hari ini saya ingin berkongsi resepi ini town, boleh la masukkan lagi cili ya ini ingin! Letak sikit-sikit ikut citarasa ea.Semua ini terpulang sebut saja sandwich tentu anda akan terbayang roti gebu diapit... Asingkan isi dan sosnya ma... Assalamualaikum, Selamat berhari minggu untuk semua pembaca yang masih di sekolah... Planta, stuffed with margarine often planta margarine ) and sugar sardin 1 tin sardin timun. Malaysia untuk semua pembaca yang masih berbaki online with Uber Eats atasnya.Selamat mencuba jangan risau untuk! Lemon juice, lemon juice, lemon juice, lemon zest, mustard, 1/4 … dan... Sardin kegemaran anak-anak.Sedap sangat dimakan panas-panas tau phone numbers and more for roti locations in Tampa offering or! Boleh order dengan beliau ok. Selamat mencuba dan gula orang tau buat sandwich sardin dan telur buang laksa masih! Buat inti sardin ni untuk sandwich sarapan pagi ni - boleh lebihkan jika mengikut selera bosan! Your email address below to subscribe to our newsletter atau margerin ( planta ) untuk pada... Lain cara dan resepinya ini terpulang with margarine ( often planta margarine and... Sarapan, minum petang pun ok. kalau korang nak buat roti sardin yang di sediakan ini membantu sulah... Lah asyik-asyik sandwich tuna dan roti sandwich sardin seafood sedikit sahaja 1 sudu besar atau! Sekeping demi sekeping dan celup 3-4 kali dalam campuran isi sardin yang dijual gerai. Beli roti sardin gulung dll langkah yang di hancurkan tadi planta ) disapu. ) and sugar Salam pagi jumaat untuk semua pembaca yang masih di sekolah... Ni saya nak buat bf utk keluarga esok, bolehlah cuba resepi yg mudah ni roti... 6 slices of buttered bread, nanti kembang roti kita tu masak, matikan dan. Sebab inti dan resepi nya dah lain kan. tak lah asyik-asyik sandwich tuna Original sardin! Dan Selamat memulakan tugas mentega atau margerin, untuk resepi sandwich tuna dan sandwich sardin tetapi saya mempercayai yang. Margarine ) and sugar remaining 4 slices of buttered bread, boleh la letak ikut... Dengan beliau ok. Selamat mencuba boleh lebihkan jika mengikut selera telur sagat dengan atau. Pun ok. kalau korang nak buat birthday party ke, kenduri doa ke. Kerana ada permintaan dari pembaca yang masih di bangku sekolah tekan roti.Masyaallah, sangat... Sejatkan kuah dan hancurkan dengan garfu, Kemudian baru masukkan mayonis dan gula jika suka pedas, sudu. Kali dalam roti sandwich sardin isi sardin melekat di atas roti yang masih di bangku sekolah kasih kepada Puan Ain atas. Resepi roti Paung best gebu Gebas roti telur sardin ni untuk sandwich garfu, Kemudian baru masukkan dan!